دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در مهر 1354 با پذيرش 30 دانشجو در رشته مهندسی برق و 30 دانشجو در رشته مهندسی مکانيک فعاليت خود را آغاز کرد ولی به دليل تأمين نشدن کادر آموزشی، رشته مهندسی برق تعطيل شد و دانشجويان اين رشته به ديگر دانشگاه‌ها منتقل شدند و پس از تأمين کادر آموزشی از سال 1358 بار ديگر فعاليت رشته مهندسی برق در رشته الکترونيک آغاز شد. به دنبال انقلاب فرهنگی در سال 1359 و با ادغام دانشکده مهندسی و دانشگاه کار و پيشه شاخه مشهد، تعداد اعضای هيئت‌علمی و دانشجويان آن به يکباره افزايش چشمگيری يافت. پيش از اين تاريخ، دانشکده مهندسی دانشگاه کار و پيشه، در سه رشته الکترونيک، الکتروتکنيک و راه و ساختمان فعاليت آموزشی داشت.

Chinese Academy of Sciences (CAS)

chinese

آکادمی علوم چین یکی از مجموعه‌های پیشرو در زمینه استفاده از فناوری پیشرفته و علوم طبیعی به منظور رسیدگی به مسائل تئوری و کاربردی در سطح جهانی می‌باشد. برای آشنایی بیشتر با این مجموعه و فعالیت‌های آن اینجا کلیک کنید.

این مجموعه طرح بودجه ویژه‌ای با عنوان اختصاری PIFI برای جذب پژوهشگران با استعداد و با هدف همکاری های تحقیقاتی و تبادل دانش در نظر گرفته است. متقاضیان می‌توانند در قالب یکی از گروه های معرفی شده از جمله پژوهشگر ممتاز، پژوهشگر مدعو، پژوهشگر پسا دکتری و کارشناس ویژه، همکاری با این مجموعه را آغاز نمایند. 

شرایط ثبت درخواست:

  • PIFI درخواست مستقیم از کارکنان تحقیقات علمی بین المللی را نمی پذیرد.
  • متقاضیان ابتدا باید با یکی از پژوهشگران CAS به عنوان محقق میزبان خود مرتبط شده که او را برای درخواست PIFI توصیه کند. 
  • درخواست ها باید حداقل تا 3 الی 6 ماه پس از ارسال بررسی شوند. نتایج ارزیابی در ژوئن، سپتامبر و دسامبر هر سال منتشر می شود.

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید.

http://international-talent.cas.cn/front/pc.html#/bicsite/pifiIntroduce/pifi

 

Featuring-A

Academic calendar

Featuring-C

Departments/Majors

Featuring-B

Research Centers and Laboratories

Featuring-D

Conferences

مهندسی‌ متالورژی‌
مهندسی‌ برق
مهندسی‌ مکانیک
مهندسی‌ کامپیوتر
مهندسی‌ شیمی
مهندسی‌ صنایع
مهندسی‌ عمران‌