دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در مهر 1354 با پذيرش 30 دانشجو در رشته مهندسی برق و 30 دانشجو در رشته مهندسی مکانيک فعاليت خود را آغاز کرد ولی به دليل تأمين نشدن کادر آموزشی، رشته مهندسی برق تعطيل شد و دانشجويان اين رشته به ديگر دانشگاه‌ها منتقل شدند و پس از تأمين کادر آموزشی از سال 1358 بار ديگر فعاليت رشته مهندسی برق در رشته الکترونيک آغاز شد. به دنبال انقلاب فرهنگی در سال 1359 و با ادغام دانشکده مهندسی و دانشگاه کار و پيشه شاخه مشهد، تعداد اعضای هيئت‌علمی و دانشجويان آن به يکباره افزايش چشمگيری يافت. پيش از اين تاريخ، دانشکده مهندسی دانشگاه کار و پيشه، در سه رشته الکترونيک، الکتروتکنيک و راه و ساختمان فعاليت آموزشی داشت.

در ادامه همکاری های مشترک علمی  پژوهشی ما بین جمهوری اسلامی ایران و کشور سوئیس، دانشگاه ZHAW که Leadin House همکاری های علمی و پژوهشی با جنوب آسیا و ایران و کشور سویس است، برای دومین سال متوالی فراخوان همکاری های پژوهشی مشترک ما بین کشور سوئیس و کشورهای هدف این Leading House من جمله ایران را اعلام نموده است. 

در چارچوب این همکاری، حمایت مالی از طرح های مشترک پژوهشی ما بین پژوهشگران دو کشور تا سقف 35 هزار فرانک سوئیس از طرف وزارت علوم سوئیس صورت خواهد گرفت.اطلاعات تکمیلی و مدارک فراخوان بر روی وب سایت میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان به نشانی زیر قرار داده شده است:

https://iscoweb.iut.ac.ir/fa/node/1283

برای دریافت فایل فراخوان و اطلاعات تکمیلی، روی آیکن زیر کلیک نمایید.

Download

 

 

Featuring-A

Academic calendar

Featuring-C

Departments/Majors

Featuring-B

Research Centers and Laboratories

Featuring-D

Conferences

مهندسی‌ متالورژی‌
مهندسی‌ برق
مهندسی‌ مکانیک
مهندسی‌ کامپیوتر
مهندسی‌ شیمی
مهندسی‌ صنایع
مهندسی‌ عمران‌