دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در مهر 1354 با پذيرش 30 دانشجو در رشته مهندسی برق و 30 دانشجو در رشته مهندسی مکانيک فعاليت خود را آغاز کرد ولی به دليل تأمين نشدن کادر آموزشی، رشته مهندسی برق تعطيل شد و دانشجويان اين رشته به ديگر دانشگاه‌ها منتقل شدند و پس از تأمين کادر آموزشی از سال 1358 بار ديگر فعاليت رشته مهندسی برق در رشته الکترونيک آغاز شد. به دنبال انقلاب فرهنگی در سال 1359 و با ادغام دانشکده مهندسی و دانشگاه کار و پيشه شاخه مشهد، تعداد اعضای هيئت‌علمی و دانشجويان آن به يکباره افزايش چشمگيری يافت. پيش از اين تاريخ، دانشکده مهندسی دانشگاه کار و پيشه، در سه رشته الکترونيک، الکتروتکنيک و راه و ساختمان فعاليت آموزشی داشت.
 پوستر رويداد 1

با توجه به موقعیت جغرافیایی و کمبود ریزش‌های جوی و عدم توزیع مناسب این بارش‌ها، کشور ایران در زمره کشورهای نیمه‌خشک و خشک جهان قرار دارد. براساس آمار ارائه شده، بخش صنعت حدود 20 درصد مصرف آب دنیا را به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر مصرف آب در تمامی صنایع و بویژه در صنایع نساجی، بسیار ضروری و متداول و بدون حضور این ماده حیاتی، عملا فعالیت‌ بخش عمده صنایع نساجی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. در کشور ایران مصرف آب به ازای هر کیلو گرم محصول در صنعت نساجی بین 100 تا 200 لیتر گزارش شده است. میزان مصرف آب در فرایند ها و تولیدات مختلف نساجی متفاوت است. بطور کلی فرایند های رنگرزی، چاپ و تکمیل بیشترین میزان مصرف آب در صنعت نساجی را به خود اختصاص می دهند.

هدف از برگزاری این رویداد، دستیابی به ایده های عملی و کاربردی جهت استفاده در صنایع نساجی با هدف کاهش و بهینه سازی مصرف آب و همچنین ارتباط نزدیک صنایع نساجی و گروههای فناور ارائه دهنده ایده است.

مهلت ارسال ایده: 7 فروردین ماه
اعلام نتایج داوری: 20 فروردین ماه

 www.fanabtex.ir

 

Featuring-A

تقویم آموزشی دانشکده

Featuring-C

گروه‌های آموزشی / رشته‌ها

Featuring-B

مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه‌ها

Featuring-D

گروه داده پرداز دانشگاه فردوسی مشهد

مهندسی‌ متالورژی‌
مهندسی‌ برق
مهندسی‌ مکانیک
مهندسی‌ کامپیوتر
مهندسی‌ شیمی
مهندسی‌ صنایع
مهندسی‌ عمران‌